google-site-verification: googled7f1b8f335623b36.html

Akut rengøring københaven.

Akut rengøring i København.

Bestil akut rengøring i København her. Når du kontakter os skal vi bruge informationer om tid, sted og hvad der skal laves.
 

Kontakt Akut Rengøring København

Husk at have parat: Hvad skal gøres, hvor og hvornår? Hvad er der brug for og er der nogle sikkerhedsforhold vi skal være opmærksomme på?

Trin 1

Ring hvis det er helt akut - ellers skriv og vi vil vende tilbage.

Trin 2

Vi aftaler tid og sted og hvad vi skal lave.

Trin 3

Vi sender en faktura på aftalte opgave.

Husk!

Du kan give feedback her og fortælle os hvordan vi løste opgaven. Vi ønsker at beholde vores kunder derfor er din feedback vigtig for os.

They were on time and did what we agreed! easy and simple.
Mark G.
Office manager
I løst opgaven akut og alt gik fint - tusind tak
Tina V
Byggeleder

Akut rengøring Kø benhavn.

Akut rengøring København dækker hele stor København og vi aftaler, hvor hurtigt vi skal komme.

Det er vigtigt i akut opgaver at du har så meget information parat som muligt.  Vi har ikke set faciliteterne eller hvordan forholdene er. Derfor er det vigtigt at du giver klar besked til > Akut rengøring København > så de har mulighed for a sende rette person og hjælpemidler. Handler det om kontorer, butik, byggeplads, bygge arealer, skurvogne, færdig rengøring, eller 9 rengøring – vi kan løse alle opgaver.

 

God hygiejne er alt.

Og vi bestræber os for at levere en god og sikker ydelse. Vi ønsker at du bruger os igen, hvorfor det er meget vigtigt for at vi har en god forventnings afstemning.

 

Dokumenteret Rengøring.

Vi tilbyder som noget enestående at dokumentere rengøring, ikke via billeder men via real-tid. Hvem har gjort det, hvordan så der ud, og er det andet feedback